Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que a partir del proper 10 de Desembre es passarà el rebut de l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola) per l’import de 30 €.

Aprofitem per informar-vos, que per tal de complir amb la normativa vigent en relació a la Llei de Protecció de Dades és imprescindible que ens ompliu els següents formularis adjunts:

Protecció de Dades 1

Protecció de Dades 2

També us demanem que ens actualitzeu les dades personals i que ens notifiqueu la vostra baixa en el cas que els vostres fill/es ja no vingui a l’escola.

Actualització de Dades Socis/es

Us recordem que és el soci/a de l’associació, qui ha de sol·licitar la baixa de la mateixa, per tal que després no hi hagi problemes amb el cobrament de la quota anual.

Per a gestionar la baixa podeu enviar un correu electrònic a :

tresoreria@afabalandrau.cat

Moltes gràcies a totes per la vostra col·laboració,

Junta AFA Balandrau

Girona, 28 de Novembre 2020

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: Associació de families dalumnes de lescola Balandrau (G55109516)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a afaescolabalandrau@gmail.com.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.