Com ens organitzem

Per optimitzar els nostres recursos i habilitats, i fer més eficaç la col·laboració amb l’escola, l’AFA s’organitza en TRIBUS.

Sóm grups de famílies voluntaries, amb un interès o habilitat en comú, que periòdicament ens reunim en assemblea i on posem en comú el treball que s’ha realitzat a a les TRIBUS, que funcionen de manera autònoma.

Cadascú pot estar a tantes TRIBUS com vulgui, en el grau de participació i implicació.

Tribu de comunicació i benvinguda

Tant si ets organitzat, tens habilitats comunicatives, et mous una mica per internet,  mai has tocat un ordinador… però sobretot tens molt bon humor, tindràs el teu lloc assegurat a la tribu encarregada de gestionar la comunicació entre les diferents tribus, l’AFA i l’escola (rètols, mails,….)i també de donar la benvinguda en nom de l’AFA a les noves famílies que arribin a l’escola.

info@afabalandrau.cat

Tribu fem barri

Aquesta tribu és l’encarregada de coordinar-se i col.laborar amb les diferents entitats de la zona (centre cívic, associacions de veïns, altres AFAs…) per tal d’integrar l’escola en les activitats del barri i fer-ne particep a tota la comunitat educativa.

Tribu d'estones

Aquesta tribu s’encarrega de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral: s’organitzen totes les activitats fora d’horari lectiu. Ja siguin casals d’estiu, Nadal o Setmana Santa , l’hora d’acollida de 8 a 9 del matí, música, anglès…. Així com d’altres activitats per als infants a partir de les 5 de la tarda a LA PLACETA.

Tribu de festes

festes_tribuLes famílies més animades tenen aquí la seva representació, organitzen juntament amb l’escola les activitats festives i les celebracions. Tenen el cap ple d’idees que ens ho faran passar d’allò més bé a petits i grans!

Tribu de l'hort

Hi són benvinguts pares, mares, tiets, avis… tots els membres de la família poden ajudar a aquesta tribu encarregada de donar un cop de mà a l’escola amb el jardí,hort…Tant si en sabeu molt de pagesia com si sou uns urbanites amb ganes de contacte amb la terra aquesta és la vostra tribu.

Creixent en tribu

Creixent en tribuAquesta tribu vol ser un espai (ja sigui físic, com virtual) per a les famílies per compartir inquietuds, preocupacions, il·lusions, situacions que vivim al dia a dia en la criança dels nostres fills per tal de que tot el que vagi sorgint ens pugui servir com una caixa d’eines, de recursos que ens facilitin aprendre a créixer en tribu.

Mail: creixent@afabalandrau.cat

Tribu de brico

Aquí trobarem els pares i les mares més manetes, que tant et munten un moble com et cusen una cortina. Són els encarregats de realitzar tasques de lampisteria, costura, material de joc, elaborar materials de petita escala…

Tribu de la biblioteca

tribu_biblio

Aquesta tribu treballa per fer de la biblioteca un espai obert més enllà de l’horari lectiu, on els nens de l’escola gaudeixin dels llibres i de tot el que els envolta; vol que les famílies participin activament, explicant i descobrint amb els seus fills històries i contes que segur que els faran somiar. Es treballa per aconseguir un servei de préstecs per a tots els usuaris de l’escola.

biblio@afabalandrau.cat

 

Balantrekking


Si us agrada gaudir de la natura en família, descobrir nous indrets i explorar les nostres muntanyes, Balantrekking és la vostra tribu! Veniu a les sortides i excursions que organitzem, perquè…. caminant fem tribu!