Davant de l’excepcionalitat del moment, des de l’AFA, s’ha organitzat de manera telemàtica la propera assemblea del dia 19 de març mitjançant la plataforma Zoom.

El sistema és compatible amb PC, MAC, Android i iOS i, tot i que un cop rebeu l’enllaç d’entrada ja podreu descarregar l’aplicació, l’ideal és tenir-la instal·lada prèviament:

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=en_US

iOS:
https://apps.apple.com/es/app/zoom-cloud-meetings/id546505307

Windows/Linux/MacOSX:
https://zoom.us/support/download

Un cop la tingueu instal·lada, ja no heu de fer res, no cal registrar-vos, només esperar l’enllaç que us farem arribar pel canal de Whatsapp el dijous al matí.

L’assemblea començarà a les 19 h, però des de les 18 h us podreu anar connectant. D’altra banda, l’equip de comunicació anirà resolent els possibles problemes que puguin sorgir. Un cop començada l’assemblea, no s’atendran problemes de connexió.

Com funcionarà l’assemblea?

Quan s’entri a l’assemblea, els participants han d’estar en silenci. Inicialment, s’explicaran els controls bàsics per poder fer comentaris, votar i/o aixecar la mà. Durant cada apartat de l’ordre del dia podreu anar fent preguntes i comentaris al xat, en finalitzar cada bloc, llegirem les preguntes i/o comentaris que no s’hagin respost i els comentarem.
En finalitzar, obrirem el torn de paraula, la mateixa plataforma té l’opció d’aixecar la mà, tots els que vulguin parlar podran fer-ho i els hi anirem donant pas habilitant-los l’àudio.

Esperem que tot funcioni bé, si algú no pot assistir, penjarem l’acta de l’assemblea al cap d’uns dies a https://afabalandrau.cat/actes