10 D’OCTUBRE: XERRADA RELACIONS SANES ENTRE INFANTS I PREVENCIÓ DE L’ASSETJAMENT ESCOLAR

El dimecres 10 d’octubre la Sonia Kliass farà una xerrada sobre com els adults podem afavorir que els infants tinguin unes relacions sanes entre ells i què podem fer per prevenir l’assetjament escolar. Serà a les 16.45 h al menjador de l’escola.

La Sonia Kliass és mare i psicòloga especialista en desenvolupament infantil. Els seus referents principals són Emmi Pikler i la pedagogia Waldorf. Actualment es dedica a la formació i l’assessorament de famílies i professionals de l’educació.

Les famílies que ho desitgin podran disposar d’un servei de monitoratge pels infants de l’escola, que començarà a les 16.40 h i acabarà a les 18.40 h. Per fer ús d’aquest servei cal omplir un formulari i pagar 1 € per infant abans del 3 d’octubre. Podeu fer la inscripció en aquest FORMULARI*.  Els divendres 21 i 28 de setembre a les 16.35 h hi haurà una taula al pati per poder abonar els diners i així confirmar la reserva. Només podran fer ús d’aquest servei les famílies que hagin fet la inscripció i el pagament. Les places són limitades.

*Formulari d’inscripció:

Inscripció