Balandrau’s Baby Brothers BBB ha nascut de forma espontània, al mateix temps que als nostres infants del Balandrau els naixien germanets i germanetes.

La Tribu creix.                                                                                                                         Una de les iniciatives ha estat muntar una mena de zona de joc pels BBB:                  una manteta, unes quantes joguines, i au, tots a fer tribu!

Aquestes mames i papes -però diguem-ho clar, sobretot mames- s’estan organitzant:                       es troben, xerren, comparteixen moments…Posen en comú els seus dubtes, la por… i també les anècdotes divertides i les alegries de veure créixer els petits.                                                             La saviesa popular i de cada mare alimenta el conjunt de forma natural, mentre els germans grans surten de l’aula i berenen en l’espai Placeta, amb la resta d’amics de l’escola.

Mames i papes de bebès del Balandrau, afegiu-vos al BBB: l’experiència compartida en temps de criança és un regal sovint inesperat, però nodridor per tots.

Compartint, creixem millor!IMG-20151115-WA0002