Colònies Torre Del Coll - Bastiments Aventura
© Fotografia Colònies Torre Del Coll – Bastiments Aventura 

Des de la tribu Balantrekking estem organitzant un cap de setmana genial per a petits i grans: Les primeres colònies hivernals del Balandrau, per poder gaudir en família de la neu i d’un munt d’activitats!!

© Fotografia Vallter 2000 | Estació d’esquí

Durant el cap de setmana podrem pujar a les pistes de Vallter 2000, a uns 25 km de la casa, on trobarem multitud d’opcions per fer: Esquí de muntanya, snowboard, trineus i tubbys, raquetes de neu… Si hi ha prou demanda, podem llogar monitors tant pels adults interessats com per als infants.

I per als que prefereixin quedar-se a Camprodon, a part de poder gaudir de l’entorn que aquest poblet ofereix, també hi ha la possibilitat de fer altres activitats organitzades per la mateixa casa de colònies: Quads, multi aventura, tirolina, aranya o tir amb arc.

Els preus de l’allotjament a la Torre del Coll són els següents:

Infants fins a 3 anys

Pensió completa: 14,16 €/dia
Mitja pensió: 9,35 €/dia

Infants de 4 a 12 anys

Pensió completa: 33,42 €/dia
Mitja pensió: 28,89 €/dia

Adults

Pensió completa: 39,66 €/dia
Mitja pensió: 33,99 €/dia

Us agrairem que les famílies interessades us apunteu en aquest formulari abans del dia 22 de gener, per tal de poder reservar la casa de colònies. A partir d’aquí podrem començar a organitzar el tema de les diferents activitats. Moltes gràcies!