El passat dissabte 26 de novembre algunes famílies Balandrau vam gaudir d’una bona sortida durant el matí. Es va anar fins al Volcà de la Banya del Boc, a Llorà.
L’excursió organitzada per la Tribu Balantrekking va ser divertida, plena d’entreteniment. I també acompanyada d’alguna anècdota com el fet que un excursionista motivat va venir des d’una localitat llunyana per compartir la nostra proposta i gaudir de l’aire lliure amb una caminada per la muntanya en família.

img-20161130-wa0009

Tot i la pluja que ens va acompanyar una bona part del camí, la conquesta del volcà va ser un motiu més perquè la mainada i els seus acompanyants ens sentíssim contents per l’esforç.

img-20161130-wa0012
De tornada, satisfets i amb bona gana, vam seguir aprofitant de l’alegria d’estar junts. Com si es tractés d’un aplec dels més tradicionals, unes 100 persones entre adults i nens vam assaborir un exquisit arròs fet amb molt d’amor i de la mà d’una bona colla de cuiners: voluntaris que fent part d’un eficient equip van organitzar-se impecablement.
La Tribu de Festes va organitzar el dinar amb la intenció de recaptar diners per col·laborar des de l’Afa Balandrau amb un donatiu per la Marató de TV3, que aquest any destinarà els diners a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
img-20161126-wa0032
El dinar va ser tot un èxit, no només per la recaptació final de 400 €, sinó també per la gran participació familiar i pels recursos individuals aportats per les famílies. Esperem que aquest Aplec per la Marató sigui un precedent, un exemple de convivència saludable i de vincle entre tots els que formem part d’aquesta comunitat tan maca que és l’escola dels nostres fills.
Per acabar, la cirereta del pastís la va posar un concurs de postres variades que van completar el menú i que van aportar la dolçor i el divertiment necessari per a continuar la gresca.

 

img-20161130-wa0003