Hola famílies!

Des de la tribu de l’AFA Creixent en Tribu us volem convidar a participar a la primera trobada d’aquest curs del cicle “La comunicació amb els infants”.

El cicle consisteix en una trobada trimestral de pares, mares i familiars propers interessats en compartir experiències, neguits, idees, dubtes… (no estan dirigides per cap professional).

En aquesta ocasió parlarem sobre els tipus d’elogis, l’anomenat “reforçament positiu”, l’ètica heterònoma i raons per deixar de dir “molt bé”. 

Es farà el dijous 28 de novembre de 9.15 h a 11 h al restaurant L’Exquisit (al C/ St. Gregori, 130). A la trobada farem servir de fil conductor el cinquè capítol del llibre “Com hem de parlar perquè els fills escoltin i escoltar perquè els fills parlin”, d’Adele Faber i Elaine Mazlish. No es requereix haver-lo llegit prèviament, però si voleu està disponible en diverses biblioteques de Girona en català i també en castellà. A més a més, comentarem un article d’Alfie Kohn que podeu consultar a: www.alfiekohn.org/parenting/muybien.htm

Us hi esperem!

 

Creixent en Tribu