20 gen.

Aquest any els Reis Mags d’Orient han vingut carregats de regals!

Famílies! Tenim bones notícies! 

Aquesta entrada d’any ha sigut diferent, però aquí està l’AFA amb el seu millor “attrezzo” per fer feliç als nostres infants i fer que la nostra escola sigui cada cop millor.

Volem compartir amb vosaltres la quantitat de material que hem pogut comprar gràcies a l’ajuda de tots els socis i totes les sòcies que permeten amb aquesta ajuda econòmica fer-nos avançar per millorar la qualitat educativa dels nostres fills i les nostres filles. Gràcies, famílies!

Aquest any hem pogut comprar

DESPESES INFANTIL:

– Trencaclosques, jocs i material per desenvolupar el joc simbòlic, aquests articles els hem comprat a la botiga de Girona Jugar per Jugar i també a la Cooperativa de Girona: la Juganera. La despesa total ha estat de 179,42 € (180 €).

– Per a l’aula de P4 i P5 un Vinil-Parquet pel terra de 3 x 3 d’un cost total de 89,55 €.

DESPESES PRIMÀRIA:
– 2 Ordinadors portàtils HP d’un total de 1.224 €.
– Jocs de Taula i altres articles comprats a Ludus Mundi d’un cost total de 755,50 €.

També s’ha fet una despesa en llibres per a tots els cicles a una llibreria de Banyoles d’un total de: 604,06 €.

Total invertit amb material escolar: 2.853,11€ 
Tot seguit us ensenyem les fotos d’alguns d’aquests articles:

Els que no sou socis/es, no ho dubteu! Aquestes ajudes i aportacions per part de les famílies ens permeten a tots i totes millorar la qualitat educativa dels nostres infants, fan que puguem seguir lluitant perquè els nostres fills i filles gaudeixen al màxim del seu dia a dia en la vida escolar i permeten que els seus aprenentatges siguin lúdics i variats. Animeu-vos, veniu a conèixer l’AFA i amb un petit esforç anual estareu contribuint a una educació qualitativa per tots i totes. Us podeu donar d’alta com a socis i sòcies aquí .