Famílies! Tenim bones notícies! 

Aquesta entrada d’any ha sigut diferent, però aquí està l’AFA amb el seu millor “attrezzo” per fer feliç als nostres infants i fer que la nostra escola sigui cada cop millor.

Volem compartir amb vosaltres la quantitat de material que hem pogut comprar gràcies a l’ajuda de tots els socis i totes les sòcies que permeten amb aquesta ajuda econòmica fer-nos avançar per millorar la qualitat educativa dels nostres fills i les nostres filles. Gràcies, famílies!

Aquest any hem pogut comprar

DESPESES INFANTIL:

– Trencaclosques, jocs i material per desenvolupar el joc simbòlic, aquests articles els hem comprat a la botiga de Girona Jugar per Jugar i també a la Cooperativa de Girona: la Juganera. La despesa total ha estat de 179,42 € (180 €).

– Per a l’aula de P4 i P5 un Vinil-Parquet pel terra de 3 x 3 d’un cost total de 89,55 €.

DESPESES PRIMÀRIA:
– 2 Ordinadors portàtils HP d’un total de 1.224 €.
– Jocs de Taula i altres articles comprats a Ludus Mundi d’un cost total de 755,50 €.

També s’ha fet una despesa en llibres per a tots els cicles a una llibreria de Banyoles d’un total de: 604,06 €.

Total invertit amb material escolar: 2.853,11€ 
Tot seguit us ensenyem les fotos d’alguns d’aquests articles:

Els que no sou socis/es, no ho dubteu! Aquestes ajudes i aportacions per part de les famílies ens permeten a tots i totes millorar la qualitat educativa dels nostres infants, fan que puguem seguir lluitant perquè els nostres fills i filles gaudeixen al màxim del seu dia a dia en la vida escolar i permeten que els seus aprenentatges siguin lúdics i variats. Animeu-vos, veniu a conèixer l’AFA i amb un petit esforç anual estareu contribuint a una educació qualitativa per tots i totes. Us podeu donar d’alta com a socis i sòcies aquí .