Benvolgudes famílies,
Ja fa uns anys que l’AFA de l’escola participa juntament amb la resta d’entitats del barri de les activitats proposades des de “La pissarra del Ter”, però ara pensem que pot ser el moment d’anar un pas més enllà i és per això que des de la junta de l’AFA de l’escola s’ha decidit crear una nova tribu: Fem barri!
Aquesta tribu serà l’encarregada de coordinar-se i col·laborar amb les diferents entitats de la zona (centre cívic, associacions de veïns, altres AFAs…) amb l’objectiu d’integrar l’escola en les activitats del barri i fer-ne partícip a tota la comunitat educativa.
La primera activitat organitzada des de la Tribu “Fem barri” ha estat la participació a la rua de Carnestoltes, on l’AFA Balandrau va obtenir un merescut 5è premi!


Qui estigui interessat en formar part d’aquesta nova tribu pot posar-se en contacte amb els seus caps, la Núria Martorell i l’Alex Bascuñana.
Us animem a tots a participar a les activitats que ens aniran proposant que de ben segur ens faran passar bones estones plegats!

Junta de l’AFA Balandrau