Benvolgudes famílies,

A partir del dia 7 de novembre s’ha obert el procés de renovació parcial del Consell Escolar de l’escola.

El Consell Escolar és l’organ de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres.

La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, la resolució dels conflictes, les activitats extraescolars, l’horari lectiu, etc.

Si voleu més informació podeu consultar la pàgina http://familiaiescola.gencat.cat/ca/escolaritat/participacio-compromis/participacio-coresponsabilitzacio/participacio-funcionament-centre/consell-escolar/

L’AFA de l’escola hi compta amb un representant elegit entre els seus socis.

Els últims dos cursos aquesta representació de la veu de l’AFA ha estat exercida per una socia i  mare d’Onyar i Romaní.

Aquells socis interessats en presentar-se com a representant de l’AFA al Consell Escolar poden presentar la seva candidatura abans del dia 11 de novembre enviant mail a info@afabalandrau.cat

Per al proper dimecres 16 a les 21h s’ha convocat una assemblea extraordinaria al menjador de l’escola per elegir el representant.

Us animem a tots a participar!