Hola, famílies!

Des de Creixent en Tribu us volem convidar a unes trobades de grup trimestrals amb la psicopedagoga Sílvia Lajarín. Seran dues hores on poder compartir vivències, dubtes, alegries, inquietuds… al voltant de la criança, i aprendre plegades. 

La Sílvia va estudiar educació infantil, educació social i psicopedagogia. S’ha format en educació respectuosa i porta més de deu anys acompanyant infants i famílies des d’aquesta mirada. En aquestes sessions que us proposem, ens oferirà un acompanyament a les famílies des de la reflexió individual i grupal. La proposta no és donar receptes, sinó reflexionar, oferir una mirada pedagògica, pensar i sentir quines aportacions ens ressonen i prendre les pròpies decisions en la criança (no hi ha una sola manera d’acompanyar en el creixement dels nens i nenes).

La primera serà el divendres 20 de desembre de 9.15 a 11.15 h a l’Exquisit (c/ de St. Gregori, 130) i la segona, el dilluns 10 de febrer de 16.45 a 18.45 h. La tercera es farà al maig.

Cada sessió és independent, les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

Per inscriure’s a la sessió del 20 de desembre cal enviar un mail a creixent@afabalandrau.cat abans del 13 d’aquest mes indicant:

– Nom i cognom (de l’adult)

– Edat de l’infant

– Consulta que es vol fer: explicar què t’agradaria compartir i treballar a la trobada i per què. 

Això ens permetrà organitzar el contingut de la trobada.

Us hi esperem!