Ja s’acosta el final d’aquest curs 2015-2016, i des de la TRIBU DELS BALANTREKKING hem organitzat l’última excursió de la temporada. Aquesta vegada us proposem la visita al parc d’animals MOLLÓ PARC, el dia 25 de juny.

“Molló Parc és un Parc Natural situat en un bosc on l’animació sorgeix del propi espai a través de la seva fauna i flora. I on, a més, el visitant no és un espectador qualsevol, sinó que esdevé un actor del seu propi recorregut a l’aire lliure mentre passeja pel bosc i els prats ubicats al cor de la Vall de Camprodon”.

 

Començarem el dia amb un taller de mamífers, on a través de jocs aprendrem a identificar els diferents rastres que ens deixen els mamífers del parc. Aquest taller està pensat pels nens i nenes d’entre 3 i 8 anys, i els pares que vulguin podran ajudar als més petits. La seva durada és de una hora i mitja.

Després del taller, començarem la visita al parc, al nostre aire. Durant el recorregut podrem observar marmotes, ossos, llops, cérvols, daines, i molts més animals salvatges. I a la granja podrem tocar i donar menjar als ànecs, oques, gallines, conills… i com no, a l’autèntic burro català! La visita dura unes tres hores.

PREU DE L’EXCURSIÓ (per grup de 20 persones o més):

  • Adults (a partir de 14 anys): 12,00€
  • Infantil (de 3 a 13 anys): 13,00€ (inclou taller de mamífers)
  • Majors de 65 anys: 8,00€
  • Menors de 3 anys: 4,00€

QUÈ CAL PORTAR:

  • Gorra, crema solar, prismàtics i calçat còmode per caminar. Porta nadons o cotxet pels més petits, tenint en compte que el camí és de grava i té alguna pujada una mica forta.
  • Dinar. No es permet entrar begudes al parc, per tant a les zones de pícnic trobarem servei de bar que també ofereix entrepans, cafès i gelats.

LLOC I HORA DE TROBADA:  A confirmar.

Us agrairem que ens confirmeu la vostra assistència a través d’aquest formulari abans del dia 10 de juny: