Un any més ens posem en contacte amb vosaltres per fer la PREINSCRIPCIÓ de les activitats extraescolars pel curs 2017-2018. A sota podeu trobar els dos formularis amb les activitats; les exclusives Balandrau en un i les conjuntes amb l’escola Domeny a l’altre. Marqueu les que us interessin abans del 15 de Juliol. Al setembre es penjarà al web de l’Afa la documentació necessària per formalitzar les inscripcions.

Preguem a totes les famílies la màxima seriositat  a l´hora de dur a terme la preinscripció. Entenem que pot haver-hi canvis al setembre, però des de la comissió d’extraescolars es contracta a les empreses segons la demanda de l’activitat i  aquestes al seu torn han de contractar i pagar el monitoratge.

Punts importants a tenir en compte:

– Totes les activitats van dirigides exclusivament als socis de l’AFA; properament trobareu l’enllaç a la web per a tramitar l’alta per a les persones que no siguin sòcies i vulguin realitzar el tràmit.

– El nombre de places és limitat. Per tant, si s’han de limitar els grups, es tindrà en compte l’ordre d’inscripció com a prioritat.

– Si alguna de les activitats, al setembre, no arriba al nombre mínim d’inscrits la Tribu d’Estones es reserva el dret a suprimir-la.

– La baixa de les activitats, al llarg de l’any, s’haurà de fer a finals del trimestre natural (desembre, març i maig).

– En cas de baixa s’haurà d’enviar correu a l’empresa encarregada de dur a terme l’activitat i a estones@afabalandrau.cat amb la suficient antelació per tramitar la baixa.

Omplir totes les dades correctament als formularis inferiors, podeu seleccionar una o vàries activitats en cas que us interessi més d’una.

Formulari Balandrau

Formulari Domeny