Hola, famílies!

Des de Creixent en Tribu us volem convidar a la segona trobada amb la psicopedagoga Sílvia Lajarín. Serà el dilluns 10 de febrer de 16.45 a 18.45 h al menjador de la nostra escola.

La Sílvia va estudiar educació infantil, educació social i psicopedagogia. S’ha format en educació respectuosa i porta més de deu anys acompanyant infants i famílies des d’aquesta mirada. En aquestes sessions trimestrals que us proposem, ens oferirà un acompanyament a les famílies des de la reflexió individual i grupal. La proposta no és donar receptes, sinó reflexionar, oferir una mirada pedagògica, pensar i sentir quines aportacions ens ressonen i prendre les pròpies decisions en la criança ja que no hi ha una sola manera d’acompanyar en el creixement dels nens i nenes.

Cada sessió és independent, les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

Per inscriure’s a la sessió del 10 de febrer cal enviar un mail a creixent@afabalandrau.cat abans del 31 d’aquest mes indicant:

– Nom i cognom (de l’adult)

– Edat de l’infant

Un cop us confirmem la plaça, us demanarem que ens feu arribar la vostra consulta: explicar què us agradaria compartir i treballar a la trobada i per què. Això ens permetrà organitzar el contingut de la trobada.